Általános tájékoztató

Általános információk


Foglalás:Minden szobafoglalást írásban kérünk megerősíteni, melyre szállodánk szintén írásos visszaigazolást küld.

Előleg:

A szobafoglalás előfeltétele 50%-os előleg fizetése számla ellenében. A visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg vagy hitelkártya garancia beérkezik.

Csomagfoglalás esetén  a csomag árának  100%-át  kell kifizetni a Fogadóval egyeztetett időpont pontosítása után

Érkezés:

14:00 órától

Távozás:

11:00 óráig

Szállásra vonatkozó lemondási feltételek:

Egyéni foglalás

Minden egyéni szobafoglalás kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző napon, helyi idő szerint 8:00 óráig. Kötbér késői lemondás vagy meg nem érkezés esetén: minden lefoglalt szoba egy napi ára. A lemondási feltételek a tartózkodás hosszától és a választott ellátás függvényében változnak.

Csoportos foglalás

A csoportos foglalás a foglalást követő 14 napon belül lemondható. Az ezt követő időszakban nem áll módunkban az összeget visszatéríteni.

Rendezvényre vonatkozó lemondási feltételek:

Kötbérmentes lemondási határidő 7 munkanappal a rendezvény előtt.

Az étkezések létszámainak tekintetében 24 órával a rendezvény kezdete előtt módosítást nem áll módunkban elfogadni, az eredetileg megadott létszámnak megfelelő összeget számlázzuk.

A megrendelő mindennemű rendelést csak írásos formában mondhat le.

Amennyiben a megrendelő a rendezvény megrendelését a határidő után mondja le, a kötbér fizetését az alábbiak szerint vállalja:

  • a rendezvény előtti 10-7 munkanap közötti lemondás esetén a rendezvény előzetesen kalkulált összegének 50%-át köteles megfizetni.
  • a rendezvény előtti 7. munkanapon belüli lemondás esetén a rendezvény előzetesen kalkulált 100%-át

Csomag lemondási feltételek

Csomagfoglalás esetén az érkezést megelőző 20. napig a foglalás díjmentesen lemondható a csomag ára 100%-ban visszafizetésre kerül. Az érkezéstől számított 20 napon belüli lemondás esetén a csomag árának 50%-a kerül felszámításra kötbér jogcím alatt. A foglalás díjmentesen áthelyezhető az érkezéstől számított 14. napig az aktuális foglaltságot figyelembe véve (Ezt a fogadóbal okvetlen egyeztetni szükséges.). A 14 napon belüli áthelyezés esetén 30% felár kerül felszámításra.

Egyéb tájékoztató jellegű információk:

  • Amennyiben saját technikai berendezést szeretnének használni, abban az esetben a szálloda nem vállal felelősséget a technikai eszközök működéséért. A megrendelő kizárólag a Hotel jóváhagyásával csatlakoztathatja saját elektromos berendezéseit a szálloda hálózatára. Az ilyen berendezések használatából adódó üzemzavar vagy kár elhárításának a költségei a megrendelőt terhelik.
  • A behozott kiállítási vagy egyéb személyes tárgyak őrzése a szálloda összes termében a megrendelő felelőssége. Elvesztésükért, megrongálásukért a szálloda nem vállal felelősséget.
  • A dekorációs anyagok és egyéb tárgyak behozatala és elhelyezése a szálloda beleegyezése nélkül nem megengedett. Tilos bármilyen ragasztóanyagot, bútortűzőt, szöget, csavart vagy ehhez hasonlót használni az anyagok falon vagy mennyezeten történő rögzítéséhez. Mindezektől eltérni csak a szálloda személyzetével történt előzetes egyeztetést követően lehet.

Váratlan események:

Váratlan események bekövetkeztekor (sztrájk, közlekedési fennakadás, vagy egyéb vészhelyzet), ha a rendezvény megtartása lehetetlenné válna, akkor jelen szerződés minden jogi következmény nélkül írásban bármely fél részéről felmondható.